Уроци по испански език за чужденци

dele

Като дипломирана по Испанска филология, с диплома „DELE superior“, неведнъж съм преподавала испански език на чужденци, като започнах да преподавам на българи. Уроците са удоволствие за мен и след 14 годишен професионален опит, съм изработила способи за лесно възприемане на новия материал.

С течение на времето придобих задълбочени познания, присъщи за тази работа: разбирам нуждите на ученика, имам търпението и способността да обясня всичките му въпроси, знам какви типови грешки може да извърши ученика, в зависимост от неговата националност. Преподавала съм испански език за чужденци на различни нива: от ниво 0 до подготовка за изпита по DELE и кандидат-студентски изпити. Обучавала съм възрастни, деца и студенти.

español teclaЩо се отнася до националностите на моите ученици, започнах да преподавам на българи използвайки много добра, приятна и ефективна аудиовизуална система. В Испания продължих да  преподавам на ученици от английска, френска, руска и китайска националност, както и на идващи от Белгия, Япония, Норвегия, Мароко, Румъния, Чехия, Полша и от много други държави. Моята страст в преподаването на испански ме заведе до Мадрид, за да се специализирам с курса “Игри и дейности за уроците по испански като чужд език”, преподаван в Института Сервантес. Научих нови и интересни ресурси за превръщане на уроците в по-забавни, така че ученика да възприема неусетно новия материал.

Clases de español para extranjerosОт друга страна имам в предвид, че всеки ученик е различен, възприема нещата по своему, освен че в него са заложени вярванията на различна култура. Затова съм много предпазлива в този аспект. Моят класове са забавни и желани. Мога да преподавам в къщи, на място в някое предприятие, по Скайп. Има много варианти, който се адаптират спрямо нуждите и времето на ученика. Моят класове са напълно персонализирани.

Имате ли нужда от малко освежаване на познанията ви по испански? Говоря френски, английски, руски, македонски, каталонски, испански и български език. С всички тези познания, мога да обясня бързо, забавно и съвсем професионално всяко ново понятие. Преподавам специализирани  уроци по избрани теми, специфично съдържание, извършвам тестове, изработвам персонализирано съдържание…

От какво се нуждаете? clases-español-skype-nativos

TOP