КОНТАКТИ МЕЖДУ ИСПАНИЯ И БЪЛГАРИЯ

Искате ли да осъществите бизнес-отношения с България или Испания?

Желаете ли да се позиционирате на българския и/или испанския пазар?

Имате ли нужда от информация от българското посолство в Испания или от испанското в България?

Нуждаете ли се от придвижване на документи в дадено министерство, Търговска камара, нотариус?

Или търсите добър адвокат и имате нужда от надежден превод на важни документи, които Ви предстои да подпишете?

Нуждаете ли се преводач с роден български и испански език, който да познава социално-икономическата ситуация в двете държави, умее да се движи свободно в тях и може да Ви помогне в закупуването на жилище или на земя за Вашия бизнес?

И освен това да превежда по време на Вашите посещения в България или Испания, да организира Вашата програма, да прави хотелски резервации, да наема автомобил, при това без шофьор, защото този преводач познава българските пътища, говори на родния си език и Ви кара да се чувствате като у вас.

Или просто искате да посетите България като турист, да се насладите на няколко дни на ловен туризъм, пазаруване, хирургическа операция или посещаване на спортни събития като професионалист или частник?

Ами ако този преводач, освен това може да Ви помогне при административни процедури, да Ви представлява и перфектно да разбира Вашите идеи и проекти и умее да ги защитава пред институциите и/или вашите клиенти?

Този човек е на Ваше разположение, за да Ви помогне с всичко необходимо. Така че не търсете повече, свържете се с нас и ни обяснете вашия проект. Ние сме много близо до Вас за да разясним и ускорим всичките Ви проекти.

TOP