Софтуер

escribimos en el teclado

Обожаваме новите технологии и затова използваме софтуер от най-ново поколение. По този начин ускоряваме процеса на превода на испански и български език. Например, работим със SDL Традос Студио 2014, Тransit 3.0 Satellite, ABBYY FineReader 11, няколко енциклопедии и речници в цифров и напечатан формат, множество книги и бази данни.

TAO

Обработваме документи в различни формати. Разполагаме с лаптопи и настолни компютри, за да бъдем на разположение, както в офиса, така и на място, ако е необходимо. По този начин обслужваме нашите клиенти възможно най-динамично.

Ние сме гъвкави, в движение, ангажираме се с Вашите проекти.

Предлагаме на нашите клиенти едни от най-конкурентните цени на пазара, които варират в зависимост от степента на специализация, техническите характеристики, езиковите комбинации. Дори правим отстъпки за голям обем и не оскъпяваме услугите ни за спешност. Подразбираме, че всички преводи са “за вчера”.

Сами може да изчислите приблизителния бюджет на Вашия превод, още сега онлайн, с нашия КАЛКУЛАТОР, направен за тази цел. Имайте предвид, че не приемаме цената, преди да сме видели текста. Всеки проект има своите технически особености, специфични характеристики и формати. Затова калкулаторът е ориентиращ.

TOP